Träningsdagbok

Träning: Måndag 1 februari 2010

Idag när jag precis hade satt mig för att plugga kommer pappa in och frågar om jag vill åka skidor. Det har kommit ganska mycket snö nu i natt så det var perfekt för att åka skidor. Jag kunde inget annat än att tacka ja. 
Det skulle bli den perfekta träningen idag och jag skulle kunna sitta och plugga sedan när jag kommit in från skidåkningen.

Jag kan inte direkt påstå att det var vackert att att se mig åka. Det gick inte fort. Men det gick bättre än förra gången. Och bra är ju det. Snön var bra! Det var hård snö underst och så mjuksnö över vilket gjordet det väldigt bra att åka, speicellt om man åkte bakom pappa.

Vi åkte ungefär 2,4 km. Det var skönt och jag var riktigt trött när jag kom in. Jag behöver inte köra någon styrka ikväll. Jag fick arbetat med många muskler, även om jag inte tror att de som är duktigare hade använt alla dessa muskler. Men en träning blev det i allafall. Det känns bra.

Det här blir inte riktigt som ett vanligt inlägg från träning. Men sen är skidor inte precis det jag tränar varje dag heller. Så det får bli så här den här gången.


Ursnygg klädsel, jag vet 😉
Eller inte! Men det fungerar galent när man skall åka skidor!
Underställströjan är hur skön som helst!

2 thoughts on “Träning: Måndag 1 februari 2010

Kommentera