Vardag

Träning: Lördag 6 februari – Skidor&snöskottning

Dagens träning: Skidor

Så gick dagens träning: Den här gången gick det mycket bättre att åka skidor än de tidigare gångerna. Den här gången åkte jag till och med skidor och gick inte skidor. Det kändes mycket enklare och det märks att jag börjar få lite grepp på det där med att åka skidor, vi åkte nog ungefär 4,5 km.

Den här gången åkte vi inte bara på spår utan vi åkte inne i skogen, på ängar. Det var grymt djupt snö på vissa ställen! Men pappa, som var med den här gången också, åkte före. Han har skidor som är bättre lämpade för just sådan terräng. Det var en grym upplevelse- snö överallt och solen sken. Det var väldigt vackert! En riktigt upplevelse!!

När vi kom hem, gick vi in, bytte skor och drack lite för att sedan gå upp på garagetaket för att skotta snö. Det låt väldigt mycket snö där och pappa ville ha bort det innan allt börjar tina eller regna bort. Det får absolut räknas in i träningen idag! Det är grymt jobbigt för kroppen.

Jag märker att jag blivit starkare och uthålligare för jag är inte så trött som skulle ha varit om vi gjorde det här förra året. Det känner jag! Det känns ju bra det i allafall.

One thought on “Träning: Lördag 6 februari – Skidor&snöskottning

Kommentera