Vardag

Träning: Lördag 6 februari – Rehab&Ministyrka

Dagens träning: “Rehabträning” med inslag av annan styrka för benen. 

Dagens mål:
Testa på övningarna som jag fick tips på med det nya gummibandet, göra rehabövningar för smärtan i benhinnorna, smalbenen.

Så såg dagens träning ut:
1*10 Tåhäv hv
1*10 Framsida lår
1*10 Rehabövning för smalbenen nr 1
1*10 Baksida lår
1*10 Rehabövning för smalbenen nr 2
x2

De fetmarkerade är det som är själva rehabövningar de andra är ministyrka.

Så gick dagens träning:
Den här träningen gick bra! Övningarna som jag fått tips om känns verkligen! Men det gör ändå inte ont, det känns bara. Det är ungefär så som jag tänker mig att det skall kännas. Jag testade lite andra övningar också, den här gången inriktade mot benen. Det är för att testa men också för att passa på att göra något annat när jag ändå är i gång.

Tankar
Det här känns bra! Nu skall jag bara orka fortsätta med det här. Jag tänker mig att jag skall försöka göra rehabövningarna varje dag. Det var så jag fick höra att det skulle vara. Får jag höra något annat så kanske jag ändrar på det.

Jag kommer lägga till lite ministyrka också. Kanske inte varje gång men någon gång då och då. Men är jag igång så är det väl lika bra att göra lite annat också? Ministyrkan blir antingen ben, armar, mage eller något annat, det kommer variera.

Nu är jag så otroligt trött så det är dags att sova

Kommentera