Träningsdagbok

Träning: Lördag 20 februari 2010

Det blev lite skidor i förmiddags men det var så mycket snö så det var väldigt svårt att åka. Trots att pappa med sina fjällskidor åkte före så gav vi upp för det var omöjligt att få några bra spår att åka i. Så jag räknar aboslut inte in det i träningen!

Dagens träning: Rehabträning för benhinnor och styrka för mage, framsidalår och lite armar.

Så såg dagens träning ut:
1*12 tåhäv (hv)
3*12 rehabövning för smalben nr 1 (hv)
1*12 tåhäv (hv)
3*12 rehabövning för smalben nr 2 (hv)
3*15 framsida lår (hv)
1*7 tåhäv (hv)
55 st sit ups
2*7 armhävningar
1 minut plankan
1*6 tåhäv (hv)

Idag var det förutom rehabträning dags att köra lite mage igen och den här gången ökade jag med 5 st till 55. Jag kör olika sit ups/övnvingar för magen. Framsida lår körde jag med det gummiband som jag också har till rehabövningarna.

När det gäller armhävningarna så orkade jag den första 7:an men det andra föll jag plasdask på den sjätete. Men jag gjorde givetvis en till. Jag får stanna och göra 2*7 tills det känns lättare.
Nu skall jag börja utmana mig själv på plankan ocskå. Jag kommer öka lite, några få sekunder, för varje gång jag gör den. Förhoppningsvis kommer jag orka mera då.

Jag känenr mig seg i kroppen och lite, ja konstigt. Vi får helt enkelt se hur det blir i fortsättning med tanke på all den här snön som kommer hit just nu!!

Kommentera