Vardag

Träning: Fredag 5 januari 2010 – Rehab&Ministyrka

Så var det dags för det första “rehabpasset”. Jag vet inte riktigt vad man skall kalla det men syftet är i alla fall att försöka göra något åt smalbenen, benhinnorna eftersom jag har ont där. Jag har inte allt material än så idag fick det bli en light-pass. 

Dagens träning:

2*10st Tåhävningar hv
50 st Sit ups (olika varianter)
2*5st Armhävningar
2*10st Tåhävningar hv

Jag tänker mig att det finns några övningar för just smalbenen men att det inte kommer ta så lång tid, längre tid än det gjorde idag, men det finns nog tid att göra lite styrka också. Så jag lägger lite minstyrka. Idag blev det nästan mer styrka än “rehab” men så fick det bli idag.

Det finns inte så mycket att säga eftersom det är ett sådant här pass.
Det känns bra att vara i gång i allafall med det.

Kommentera