Vardag

Tidiga morgon, kanske skall du bli min vän?

Ja! Nu sitter jag här. Klockan är inte ens halv sju och jag har varit vaken i drygt en trekvart. Det känns som om jag börjar bli gamal, modell äldre. Eller så är det något fel på mig? Eller så gör träningen mig bara pigg? Eller så är det så att jag bara behöver mindre sömn? För nu vaknar jag ju hur tidigt som helst!

Jag skall försöka att inte klaga mer på det! Men det är intressant! Det kan bero på att resten av familjen (nästan alla) går upp vid sex. Så nu kan jag äta frukost med dem, mysigt!

Annars är det ganska låg verksamhet på internet! Det händer inte så mycket, jag sitter och leter efter ett billigt gummiband. Jag fick lite tips på övningar för smalbenen/benhinnorna igår. Då behöver jag ett gummiband, så nu letar jag efter det billigaste. Jag vill ju inte lägga ut massa pengar bara så där, jag vill ju testa och se om det fungerar.

Dags för frukust, sedan blir det så kallad “rehabträning” eller ja, träning för vader/smalben på något sätt.

Tidiga morgon, kanske skall du bli min vän?
JHH

Kommentera