Vardag

Njuta och vara nöjd

Jag måste säga att det känns rätt bra nu 🙂 Jag har kommit in i ett flow av träning. Det är inte tid att skylla bort sig nu! Jag borde vara nöjd! Jag har utvecklats grymt mycket! Det märkte man bland annat på häckgången igår! Sådan skillnad! Jag tror det syns ännu mer när man ser än jag som utför det. Det gläjder mig totalt!

Så, vad skulle jag kunna skylla på? Vad är det som jag inte är nöjd med? Ibland funderar jag på det? Varför är jag inte nöjd när det väl går bra? När jag väl tränar? När jag tränar flera gånger i veckan? Jag vet inte. Kanske är det så att jag vill mer? Kanske är det så att jag inte får ut något av min träning (inte sant men jag kanske inte märker det på en gång) Kanske är jag inte sådär slutkörd efter ett pass och därför känns det inte.

Eller är så lätt att jag ställer väldigt höga krav på mig. Kanske mycket väl vara så. Visserligen tror jag kraven på mig själv, från min egen sida alltså, är mycket mindre än det var när jag började träna och började med bloggen. Det talar bara om de höga kraven!!!

Jag skall se till att njuta nu! Jag har träningsvärk i mage, jag kommer ha ännu mer imorgon! Jag har lite ont här och där! Men jag njuter! För jag vet (tror) att det kommer gå över snart! Jag njuter av att kunna åka skidor och ta in den fräscha luften från naturen. Att åka i solen och bara….njuta.

Jag borde njuta av att veta att jag kan åka till hallen varje dag om jag vill. Jag har världens möjligheter! Jag har fantastiska människor runt omkring mig! Kanske inte så många men de som finns där, när det gäller träningen är helt underbara!

Så det skall jag göra nu! Njuta av allt det som finns. Njuta av alla möjligheter! Och så njuta av OS. Och imorgon, då får vi se vad som händer!

Kommentera