Vardag

Morgondagen är fortfarande oviss

Det finns så mycket jag skulle vilja skriva om nu. Det finns inte plats för allting. Jag vill inte skriva för många inlägg varje dag (just nu är det 4 per dag, tycker nästan det är ett inlägg för mycket) Jag tycker det är jobbigt om det är för många inlägg som man inte har läst om man inte läst på några dagar. Men just nu finns det så mycket jag skulle vilja dela med mig av och skriva. Det har hänt så mycket!

Och visst är det så att jag vill att andra skall få reda på det. Jag vill kunna ge en positivt bild som visar på utveckling och kunna ge någon annan lite inspiration. Men framförallt är det för mig själv. Det är en ganska härlig känsla att sitta och läsa inlägg jag skrev i maj förra året!

Jag får helt enkelt skriva inläggen och lägga upp dem om det passar någon gång!

Det är nu några stycken om följer min blogg, jag vet inte om det är samma personer eller inte. Men ni får gärna säga hur många inlägg ni tycker är lagom under en dag? Skall jag lägga båda passen i ett enda inlägg, om jag tränar två gånger den dagen?

Jag vet inte. Det är egentligen inget viktigt! Jag kommer ändå alltid prioritera träningen på bloggen – det är därför bloggen finns. Jag är glad att det kommer in fler och fler kommentarer och fler besökare! Jag hoppas att jag på något sätt kan inspirera er att våga anta nya utmaningar och se att det faktiskt går!

Hur det blir imorgon får jag se. Jag inser att nu är det snart  dags att ta en hel dags vila. En dag då jag inte ens tränar rehabträning. Det var förra fredagen jag gjorde det. Förövrigt så har jag tränar mer än vanligt den här veckan. Nu är det dags att ta en dags vila så att kroppen hinner med allt det här!

Så min fråga är kort och gott: Hur många inlägg per dag tycker du är okey?

Jag önskar er en god fortsättning
!
Som avslut: En bild på hur det såg ut innan det var dags för kvällens skottning

Kommentera