Vardag

Mina nya träningskläder

Det finns inte mycket som är så härligt som att köpa nya kläder och att få träna i nya träningskläder eller bara ha på sig nya träningskläder. Nu har jag köpt en träningsjacka, vindjacka och till det tights. Jag tycker de är väldigt sköna och fungerar dessutom att träna i!!

Träningsjackan
Den är framförallt en vårjacka att ha när man är ute och joggar. Passar nog bra att ta på sommaren om det blåser eller regnar! Jag tror att den även blir toppenbra att bara ha en underställströja under även om det inte är så varmt ute. Jag har använt den med ganska mycket kläder under även nu när det har varit snö och jag har åkt skidor. Den är toppen!!

Byxorna
Det finns inte så mycket att säga. Långa tights. Väldigt sköna! Mjuka! Dragkedjor.
Ja, de är sköna med andra ord!!

Som man kan se på bilderna så finns det reflexer också! Bra!
Jag är nöjd trots att mina ord kanske inte är så många.

2 thoughts on “Mina nya träningskläder

  1. sv: joo, om man verkligen går in för fruktens dag så blir den nog kalasbra! annars gillar jag kladdkakans och chokladbollens dag bäst! 😀

Kommentera