Vardag

Lite ändringar och jag är fortfarande pigg

Jag sa att jag skulle köra rehabträningen nu på morgonen/förmiddagen men sedan kom jag på att enligt min planering den här veckan så skall jag köra den med dagens träning. Så åker jag och tränar så kör jag det då ananrs får jag göra det när jag kommit hem.

Jag är fortfarande piggare idag än i går men jag har tagit en huvudvärkstablett för att få bort huvudvärken och smärtan i kroppen. Vi får se hur det går att träna. Jag har ätit frukost, mer frukost än på länge.


Och just det!! ikväll är det GE-Galan. Det missar ni inte va? Själv så bor jag ganska så långt bort ifrån Stockholm så det blir att titta på TV ikväll. 20-22 på TV4. Missa inte det 🙂

Vi får hoppas den här dagen blir bra på alla sätt och vis!
Jag önskar er en bra dag, igen

JHH

Kommentera