Vardag

Ledig dag men nu är längtar jag efter träning

Det finns fördelar med att man inte satsar seriöst på träningen – man kan ta en ledig dag. Man kan dessutom göra det ganska ofta. För min del är det väldigt skönt eftersom jag inte alltid klarar av att hålla igång hela tiden. Jag har sagt det förut men säger det igen. Och dessutom, jag har blivit bättre!

Det är så sjukt mycket snö här! Jag vet att det finns de som aboslut inte tycker om det. De som kommer för sent, de som kör mycket och så, rullstolar med mera. Men för min del! Jag tycker absolut om det!

Jag sa ju innan att jag skulle lägga upp bilder från samsunggalan igår, det kommer inte komma några. För det blev inte så bra som jag trodde. I’m sorry,

Jag har packat väskan till träningen imorgon. Jag har inget annat viktigt som jag måste göra ikväll. Så jag tror nog att jag går och lägger mig nu. Läsa en bok och så. Det är skönt att bara ligga i sängen och koppla av.

Godnatt
JHH

Kommentera