Vardag

Kanske är det bättre idag?

Jag puplicerade nyss gårdagens rehabinlägg. Är det bara för mig det fortfarande krånglar? Jag vet att det var problem för ett tag sedan men jag har fortfarande problem att spara inlägg, godkänna kommentarer och ibland har jag till och med problem att logga in. Någon mer som har det problemet?

Idag känner jag mig bättre! Så nu skall jag gå upp och köra dagens rehab sedan skall skall in syster göra frukost till mig, härligt härligt, sedan skall jag faktiskt packa min väska med träningskläder. Jag tänker mig att jag iallafall packar och tar med den. Känner jag att jag inte är bra så får jag åka hem bara. Men jag känner mig piggare i huvudet och så. Det är lika bra att försöka!

Idag skall till skolan för första gången den här veckan. Igår var jag sjuk och imåndags pluggade jag hemma. Jag måste verkligen hitta inspiration nu! Det är dumt att kasta bort massa onödig tid!

Så. Idag känns det bättre! Jag hoppas de håller i sig 🙂
Hoppas att ni får en bra dag idag!

JHH

Kommentera