Vardag

Inget solsken idag men kanske skiner det lite i hjärtat?

Idag är första dagen som jag inte kommer att åka skidor. Det känns som om jag behöver en dag utan det. Idag är det dessutom grått och disigt. Inga skidor idag. Däremot blir det nog lite annan träning i hallen. Vad jag skall göra är inte riktigt klart än men det bestämmer jag när det väl kommer.

Rehabträningen kommer jag ha med i den andra träningen. Det blir skönast så! Då kan jag vila nu på förmiddagen. Jag har träningsvärk i magen! Härlig känsla! Det där skall jag fortsätta med!
Just nu håller jag på att skriva lite om olika punkter jag tycker är viktigt inom träning och ledarskap och så. Jag får se om det blir något. Jag är inte helt säker. Men jag tycker det är trevligt att skriva och så!

Nu skall jag bara sitta här och vila en stund, det är ju trots allt lov!

5 thoughts on “Inget solsken idag men kanske skiner det lite i hjärtat?

Kommentera