Vardag

Idag blir det ett litet test!

När jag för en dryg timme sedan skrev klart denna veckas planering så var det nästan självklart att jag skulle åka in till träningen. Men nu har en huvudvärk kommit så smått och jag känenr mig sådär seg som vanligt. Dessutom så insåg jag att det inte alls var tre gånger jag skrivit “träning i hallen/träning med T” utan fyra! Mitt mål är att åka två gånger, minst.

Därför ändrar jag lite. dels för att jag inte känner att jag orkar. Jag är sugen på att åka skidor, trots att jag kanske borde låta bli en dag (nja…men ordentlig streching kan det gå idag med!) Sedan tänkte jag jogga lätt i hallen idag. Jag kan lika gärna ta på mig ordentligt med kläder och gå ut och jogga senare i eftermiddag och sedan köra rehab efter det.

Jag orkar inte sitta på bussen i tre timmar sammanlagt. Dålig planering av mig. Lite dåligt av mig att vika av. Men jag har ju trots allt mina skidor 🙂

Kommentera