Vardag

Huvudvärksdag

Idag är en huvudvärksdag. Får ligga i soffan, vila och blir jag bättre kan jag plugga här hemma, det är en utav fördelarna med att ha det som jag har – lite mer frihet.

Så idag blir det bara rehabträning. Senare kommer en veckoplanering och så kanske något positivt inlägg.
Vad händer för dig?

Det är några stycken som läser min blogg nu. Jag vet inte om det är samma personer eller om det är olika, men det är i allafall roligt! Kommentarerna är inte lika många men det kommer förhoppningsvis, eller hur?

Jag tänkte på det igår, är det så att det är någon som har tips på tex rehabträning, eller träning i friidrott, mental träning så tar jag emot tips och också kritik om mitt upplägg (givetvis är det enklare att ta kritik om den läggs upp på ett positivt sätt) 

Jag längtar efter att få utvecklas! Då behöver man tips men också veta vad man kan göra bättre. För att utvecklas behöver man se sina svagheter för att kunna förbättra dem, man skall inte fastna i det utan ta med det som något positivt, något som man kan lägga upp som mål. 

Då kanske någon undrar, varför jag inte tränar idag, kan lite huvudvärk bara stoppa henne? Nja…men efter några dagars ganska så annorlunda träning behövs vila också. Då passar det bäst att träna idag. Det var det 🙂

Längtar efter att få utvecklas
JHH 

One thought on “Huvudvärksdag

Kommentera