Vardag

GE-Galan 2010

Här kommer lite information som jag tog med mig från GE-Galan. Det finns givetvis något som jag har missat men här är det som jag reagerar på.

Moa Hjelmer gjorde ett riktigt bra lopp mot riktigt duktiga motståndare 53.92. Jag tror att det blev personligt rekord? Det är riktigt roligt tycker jag!

Emma Green Blev tvåa och slutade på 1.92 (?). Det sägs att det var ett riktigt bra hopp på 1.95 också. Jag såg det inte (var inte vid tv:n just då tyvärr, eller så var det reklam?)

Ulrika Johansson gjorde också ett lopp där det blev personligt rekord på 1500 m på 4:11.52. Det pratas om inomhus-VM nu. Härligt!

Blanka Vlasic kunde inte slå Kajsa Bergqvists rekord i globen (2.03) däremot vann hon på 2.01.

Nadja Casadei vann längdhoppet på 6.11.

Christian Olsson är tillbaka! Han blev tvåa på 17.07. Bra!!!

Måste säga att det är mycket roligare att vara på plats! Som förra veckan på samsunggalan. Dessutom blir det lite tråkigt när  TV4 har reklam. Kan fungerar annars men i friidrott? Dessutom missar man ganska mycket som är intressant när man inte är på plats. Såg inte så mycket av trekamparna, Nadja Casadeis hopp såg man inte heller. Hade man varit på plats hade man kunnat se det. Kanske det är dags att åka dit? Nästa år?

One thought on “GE-Galan 2010

  1. Svar: Mm, verkligen. ♥
    Vilken församling är du med i förresten?

    Du får åka dit nästa år då! 🙂

Kommentera