Vardag

Försvinn trötthet försvinn

Till att börja med! Jag tycker personligen att Samsunggalan var grymt rolig att titta på igår! Jag tycker framför allt det är roligt att det är en blandning av juniorer och seniorer på olika nivåer, det ger en rättvis bild av Sverige.
Sedan måste jag säga att det var grymt roligt att se Christian Olsson hoppa igen! Ordentligt. Jag har aldrig varit någon som sprungit efter de mest kända men jag har alltid tyckt om att se när Christian hoppar (vem kan inte göra det..?) så det tycker jag är roligt!

Idag är jag trött! Jag vaknade kvart i fem (!!!) men tvingade mig själv att somna om. Det resulterade i en trött och seg kropp nu vid tio i stället. Det har snöat så sjukt mycket i natt och igår! Så nu skall jag göra det där som jag egentligen har sagt att jag inte skall göra…

…jag skall hoppa över dagens träning! Jag tänker så här. Jag är trött idag. Det tar en bra stund att åka till och från träningen (som är simning och styrka idag). Förra gången var jag hemma vid åtta på kvällen, idag kommer det antagligen bli senare pågrund av snön. Jag är alltid så hysteriskt trött efter att ha simmat. Och desstuom så har jag träning med T imorgon. Jag vill få ut så mycket som möjligt av träningen imorgon och därför tror att det är bättre för min del att jag hoppar dagens dubbelpass och istället vilar, tar det lugnt, sover i tid (kankse inte åtta…) och vaknar pigg och fräsch imorgon?

Nu skall jag dra mig mot skolan och ha psykologi och sedan när jag kommer hem så kommer jag kanske lägga upp lite bilder från Samsunggalan (om de blev något bra vill säga!)

2 thoughts on “Försvinn trötthet försvinn

  1. Tack för ditt besök och kommentar. Roligt när nya tittar in. Satt oxå klistrad vid TV;n hela Samsunggalan. lite nervöst var det ju när Olsson hoppade tresteg. Vill ju inte att han skall skada sig igen. Nicklas Wiberg var ju strålande och så Hultgrens stavhopp. Skall följa din blogg. Du har ju dom rätta intressena. Säger en gammal långdistanslöpare.

  2. Du verkar ha en härlig inställning till livet! Fortsätt så 🙂 Kanske du också behöver en dos järntabletter för att bli lite piggare?!

    /madde

Kommentera