Vardag

Fokus?

Om jag gör en snabbräkning så inser jag att jag har varit vaken i fem timmar nu. Och jag har fortfarande inte kommit till skolan. Usch, jag börjar bli lite slarvig med skolan. Eller, så slarvig är jag nog inte men jag har inte samma koncentration längre. Det är lite jobbigt. Jag tycker inte heller att något annat har tagit över den tiden, jag tränar iof mer nu men jag har ändå samma fokus på träningen som innan, det är bara att nu lyckas jag komma iväg till träningen. Och den tid som jag inte la på träningen innan, den la jag absolut inte på skolan!

Jag får helt enkelt åka till skolan. Plugga det jag skall göra, ha fokus på det. Och hoppas på att den här tröttheten och huvudvärken försvinner och att det blir en bra dag. Det har snöat i natt igen och det sägs att det skall komma ännu mer snö i dag.

Det är många som klagar på snön men jag försöker att njuta, jag tror inte det kommer vara så här så många fler tillfällen i mitt liv. Där jag bor är det ytterst sällsynt att det är så här mycket snö under så lång tid. Bortsett från några få dagar så har det varit snö varenda dag sedan julafton – det är maffigt tycker jag!

Egentligen hade jag tänkt förbereda mig själv genom att ta en kiwi, göra några knäckebröd med ost och dricka ett glas mjölk (som det på bilden) Men kiwin är slut och tänka sig, det är knäckebröt också. Jaja..rån och ett glas mjölk får väl passa då.

Dags att sticka till skolan
JHH

Kommentera