Vardag

Ett tips och lite annat

Igår var en lång dag då jag inte var hemma. När jag väl kom hem var jag så troligt trött så jag orkade inte göra någonting alls. Men dagen var bra i alla fall!

Den här dagen har också runnit iväg av bara den och det känns som om jag har massvis med saker att göra och att jag inte kommer att hinna med allt det.

Nu skall jag sätta mig och mäta ut en sträcka som jag skall jogga idag. Ni vet väl att man kan in på eniro.se och välga kartor och sedan rita och mät. Jag tror det heter så i alla fall. Där kan man mäta upp olika sträckor och hittills har det i alla fall stämt för mig! Jag använder det före träning och också efter träning för att se hur mycket jag har sprungit. Det är ett tips jag vill ge er!

Jag är så otroligt trött just nu…skulle jag blunda skulle jag somna med en gång. Men nu när klockan är så här mycket så är det dumt att somna nu. Jag skall klanske ta på mig mina glasögon, dricka ett glas vatten. Och förhoppningsvis känns det lite bättre när jag har kommit ut en stund. Det brukar göra det

Så nu skall jag mäta upp det och sedan ut och jogga. Sedan under dagen kommer det en utvärdering av den här veckan.  och just det, idag är det ju sista dagen i den här månaden också.  så en utvärdering av den här månaden blir det också! Det kommer alltså bli ganska många inlägg idag. Men det fungerar väl?

Dags att sätta igång 🙂

One thought on “Ett tips och lite annat

Kommentera