Vardag

Ett annorlunda (?) inlägg

Jag har sagt till mig själv att det mest skall handla om min träning och utveckling av olika slag i den här bloggen. Och många gånger har försökt undvika att skriva om annat. Men idag kan jag inte låta bli. Så det här kommer att bli ett litet annorlunda inlägg.

Idag har, förutom åkt skidor, pluggat. Jag håller på att skriva en bokanalys och antingen är det jag som är dum eller noggran eller så är det boken som är jobbig för oj så mycket tid det tar. Jag som bara vill bli klar med saker och ting. Men jag har suttit några timmar med det idag. Jag kanske har fått lite kontroll över det i alla fall.
Så här ser det ut när jag väl sätter i gång och pluggar ordentligt, jag sprider ut saker över hela bordet. Inte konstigt att jag inte hittar olika saker! Den här gången är kanske inte så farligt men det kan se värre ut!

Nu till det som kommer skilja det här inlägget från många andra av mina inlägg. Vi har två kaniner här hemma hos oss. Och inatt så har det kommit massa snö och en utav våra kaniner verkligen älskar snö! Det har han gjort sedan han var liten. Så jag passade på när det var ljust att släppa ut honom lite i snön. Jag lyckades filma lite också.Ända sedan han var ungefär 1 år har han gjort sånt här när han varit ute i snön. Jag har alltid tolkat det som om han trivs bra i snön  och jämfört med hur han reagerar mot annat så tror jag det är en bra tolkning (jag kan ha fel!) Han är väldigt rolig att titta på och man kan inte låta bli att skratta när man ser honom rulla runt. Han blir ganska ivrig men verkar ändå lugn eftersom han tvättar sig. 

Ja. Jag tyckte det här bara var så klockrent så jag får lägga upp det. Det kommer inte hända allt för många gånger till!

Lugn och frid
JHH 

Kommentera