Vardag

Det vackra vädret ger mig en skön känsla

När jag vaknade imorse visade termometern att det var väldigt (väldigt väldigt) kallt utomhus idag. Det var fint väder men kallt, det brukar vara så. Jag blev lite besviken att det var SÅ kallt för då är det inte lika roligt att åka skidor. Jag bestämde mig att åka skidor om det blev lite varmare under dagen.


Jag vet att det blev ett dåligt kort, det står iaf -20,8 grader

Iväg till skolan och hade en lektion med lärare, resten av dagen självständig. Och det gick inte alls. Matten stod stilla, det brukar gå bra men nu är det för svårt! Svenskan hemma. Psykologin hade jag gjort så mycket på så jag orkade inte mer där. Det blev tyska. Men jag satt där och tittade ut och såg solen skina mot snön och tänkte att jag måste få åka skidor!

Man kan kalla mig galen! Men jag vet att det finns folk som är värre! Men jag njuter av det här vädret! njuter av att vilja träna! Njuter av att träna! Njuter av att kanske få bort lite huvudvärk! Njuter av att få vara ute i friska luften! Jag njuter av snön!

Nu är det inte lika kallt. Jag tror det var -5 senast jag kolla. Det går!
Och ja, jag vet att det står vila på mitt egetgjorda program. Men jag vilade i tisdags så lite skidor kan inte var någon fara. Dessutom känner jag att jag behöver göra något idag för att inte vara allt för stel i morgon. Lite jogging hade varit det bästa, skidor får bli bra!

På med varma kläder – ut i snön 🙂

Kommentera