Vardag

Det där med vila, just det ja…

Idag har det varit vila! Och vad segt det har varit idag! Jag har inte orkat göra något. Det har blivi soffan, huvudvärk, trött i kropp och allmänt seg. Jag vet inte om det för att jag har kört på lite nu eller om man sitter inne utan frisk luft och utan träning. Men jag tror det har varit bra!

Men imorgon är det dags för träning igen! Då blir det nog så att det självklart blir rehabträning. På det funderar jag på att lägga till lätt träningn för framsida lår. Magen skall få sig en omgång till förhoppningsvis och kanske skall jag ge mig på 2*7 armhävningar?

Det har kommit grymt mycket snö nu det senaste? Har det snöat mycket där ni är? Jag tycker det är mysigt! Men jag vet att det finns de som inte tycker det och jag kan förstå dem (er) som inte gör! Men jag njuter och försöker hitta det positiva.

Kanske kan jag åka skidor imorgon? Men då måste pappa åka med för mina skidor är det så svårt att göra helt nya spår med som har jag sagt innan så är pappas skidor gjorda för sånt och därför blir det väldigt bra när han gör det. Vi får se hur det blir imorgon.

Nu skall jag i alla fall gå och lägga mig! Och så får vi se hur mycket snö det är när jag vaknar upp imorgon:)

2 thoughts on “Det där med vila, just det ja…

Kommentera