Vardag

Det är OS och jag slappnar av

Igår var första dagen jag inte körde min rehabträning. Jag orkade inet, kände smig trött och gjorde inte mycker än satt i soffan hela dagen. Jag skall köra det idag! Annars blir det nog inte så mycket mer träning. Kanske en promenad. Förhoppningsvis så kommer jag kanske kunna träna lite imorgon. Jag känner mig bättre idag!

Det är OS! Jag njuter av det! Just nu väntar jag på att det skall köra igång på riktigt. Och även om det är vintersport och så långt i från friidrott och simning och så, så inspirerar det ändå mig! Man ser hur deras drömamr blir förverkliga – att bara vara där!

Det får mig att vilja bli så jag kan fortsätta kämpa. Även om man kanske inte har samma mål så blir man ändå inspirerad att försöka kämpa med det man gör. För vissa går det ju att nå drömmen, varför skulle då inte jag kunna nå min dröm?

2 thoughts on “Det är OS och jag slappnar av

  1. Svar: Sure, du behöver inte avslöja var du bor nånstans. ;p
    Själv gillar jag inte Svenska Kyrkan så mycket, tycker inte att de följer Bibeln i allt. Vad tycker du om deras bibelsyn? Hur är det i din församling?

    Vad är det för rehabträning du har?

Kommentera