Vardag

Det är något som inte är rätt

Det är något som inte är rätt. Jag vet hur det känns vid sådana lägen och så känns det nu.
Det är nu jag börjar tröttnar, jag ger upp. Jag försöker ta nya tag men orkar inte riktigt.
Träningen går sådär. Ingen träning idag. Förhoppningsvis imorgon. Rehabträningen går däremot bra. Skönt är väl det. skolan är tung, det är segt nu. Jag vet inte riktigt vad det är. En stress? Ingen aning. Det känns tungt i alla fall.

Det är vid sådana här lägen som jag brukar kasta träningen på hyllan och köra stenhårt på skolan. Jag var helhård med att skolan aldrig skulle bli dålig, att jag alltid skulle sköta mig, ligga på topp. Men det var innan. Nu tänker jag annorlunda. Nu försöker jag få en jämn balans. Inte för mycket skola, inte för mycket annat.

Men idag och de senaste dagarna har det varken varit skola eller träning.
Det är bara segt. Och tungt.

Så. Vad kan jag då göra?
-> Äta mer grönsaker, vitaminer och sådant.
-> Dricka mer vatten.
-> Kolla vad det är som är jobbigt med träningen
-> kolla igenom skoluppgifterna, vad känns inte bra?
-> Köra vidare.

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Vissa kan tvinga sig själv när det blir lite för tråkigt. Jag kan inte det – inte än. Därför får jag göra det som passar mig. Problemet är bara att jag inte riktigt vet vad jag kan göra just nu.

Men jag tänker inte ge upp träningen! Den har gjort så mycket och jag har verkligen utvecklats! Och även om det tar mer tid än vanligt, det har ju inte gått många dagar än, så kommer jag inte ge upp.
Ta ett djupt andetag, göra något annorlunda och sedan tillbaka.

5 thoughts on “Det är något som inte är rätt

  1. JAg läser Nadja Casadeis blogg och Daniel Almgrens blogg bl.a. och en massa kompisars bloggar som håller på med friidrott 🙂

Kommentera