Vardag

Den här dagen är snart över

Snart är den här dagen över. Det har gått fort! så ruskigt fort! Det enda vettiga jag har hunnit med är träningen. Allt annat har bara varit onödigheter. Imorgon blir det träning (om jag kommer på någon bra träning) och så måste jag verkligen plugga! Jag vill inte sitta i slutet av den här terminen och har massvis med arbete kvar.

Förövrigt så känns det lite lojt just nu. Jag vill så gärna utvecklas och utvecklas i friidrotten. Men något sätter stopp. Till mesta dels så är det nog bara jag själv sedan kan benhinnorna spela in lite och lika så värdret. Men jag vill bara utvecklas och utvecklas ännu mer! Jag längtar så efter det. Men har jag kommit hit, där jag är nu, så kan jag väl komma längre, eller? Än så länge vet jag inte vad jag går för!

Just nu längtar jag lite efter ett hårt löppass. Det gör jag nog inte när väl står där. Men det var länge sedan som jag verkligen körde gärnet. Det tar emot lite när jag tänker på att ta slut mig, att ha kommit halvvägs igenom serien och inte orka. dåligt upplägg, dålig uthållighet. Men ändå längtar jag. Det är väl där jag få fortsätta.

Nu är det dags att runda av här. Jag hoppas att ni ialla har haft en bra dag!
JHH

2 thoughts on “Den här dagen är snart över

Kommentera