Vardag

Dags att börja dagen, kanske med ett leende?

Jag önskar att jag kunde fylla varje dag med ett träningsinlägg. Men riktigt så bra är det ju inte. Dels så behöver man lite vila och sedan så skulle jag inte orka träna så mycket just nu. Men det är ett önskan jag har – att öka antalet träningar i veckan. Det får se så sakteliga, så jag inte förstör kroppen, blir överambitiös och sedan tröttnar.

Jag har sovit tio timmar i natt. Det är bra, jag tror till och med är det är lite för mycket. Nu känner jag mig trött och trög. Jag har verkligen ingen balans i det där med sömn och sånt.

Igår längtade jag till träningen, det gör jag inte idag! Men det är nog bara att försöka komma iväg till skolan, göra det jag kan där och sedan åka till träningen och göra så gått jag kan där. Så mycket svårare är det ju inte.

Jag hoppas att detta bara är en mellanperiod då jag är trött på grund av vintern och sådant. Att det kommer bli bättre när våren kommer och så. Men det är skönt att det är snö, det gör inte dagen så mörk!


Dags att sätta igång
JHH

One thought on “Dags att börja dagen, kanske med ett leende?

  1. Svar: Mm, det är skönt. 🙂 Det blev så för mig eftersom jag har allt på distans och har bestämt hur många timmar jag ska lägga ner på varje kurs i veckan och sen då jag blev klar tidigare så började jag på nästa veckas lektioner och ja.. sen blev det som det blev.. haha.. 🙂

    Det låter skönt ändå att sova tio timmar, fast mindre skönt att man känner sig trött och seg sen då såklart. Men det går säkert över. 🙂

    Blessings!

Kommentera