Vardag

Bussarna är inställda och lovet är snart slut

Oj vilket väder! Det är snö, snö och lite snö lite. Med andra ord så är det snö överallt. Jag tänker att det är onödigt att klaga utan försöker därför att istället njuta av det! Men snart är det kanske dags att sluta prata om snö, jag et inte hur månag inlägg det har handlat om snö. Men bussarna är inställde idag. Med andra ord skulle jag inte komma till träningen om jag hade velat. Hur det blir imorgon med träning och skola är en annan sak. För ja, nu är lovet slut!

Jag har haft en fantastisk vecka! Med massvis av snö, skidåkning, träning, och så OS som hittills faktiskt har varit riktigt bra! Jag kan inget annat än att vara nöjd! Jag är mycket nöjd med mitt lov! Men nu är det snart slut och jag tänker att det är dags att sätta igång att plugga. Pluggar jag lite idag så kanske jag hinner med mer träning och OS i veckan.

Det blir att sammanfatta den här veckan också men det kommer senare i eftermiddag sedan blir nog lite träning också. rehabträning med lite ministyrka kanske låter bra.

Jag önskar er alla som läser det här en fortsatt bra dag! 🙂
JHH

One thought on “Bussarna är inställda och lovet är snart slut

Kommentera