Vardag

Kvällen den 23 december

Nu har det blivit kväll.  23 december är över.

Kanske någon undrar hur det har gått med städningen av mitt rum? Hur gick det med sladdarna? Och gardinerna, att stryka?

Jo, det gick bra! Mitt rum är vackert som aldrig förr (typ) och sladdarna på bästa sätt upplagda lite här och där, givetvis så jag får ström till allt jag behöver. Jag slapp sätta upp gardiner eller att stryka men gjorde annat istället. Jag har haft en dag fylld med mycket glädje och skratt.

Just nu sitter jag här och väntar på att mitt hår skall torka lite mer sedan skall jag krypa ner i min säng som har helt nya lakan. Mmm kan knappt bli bättre. Jag gillar jul och så. Men ibland tror jag nog nästan jag tycker bäst om kvällen den 23 december.

Jag har suttit och gjort i ordning lite inlägg som skall komma imorgon. För då tänker jag minsann inte blogga men det känns ganska trevligt med några inlägg ändå. Men redan nu så kan ni ju veta att det liksom redan är förinställt och klart.

Jag gillar den här kvällen.

God natt =)

Kommentera