Vardag

Johanna rekomenderar starkt!

Johanna rekomenderar starkt den här boken: Hypnotisören

Jag kommer inte säga vad den handlar om för det kommer ta en evighet men den är så grymt bra! Min moster sa att hon hade fastnat och inte kunnat sluta läsa och jag tänkte (inte något illa om henne absolut inte! Bara jag som är allmänt negativ!) att så säger alla människor om böcker och jag har inte kännt så på länge.

Men det är sant! Jag fastnade med en gång. ( och nej för den som nu tänker tankar som att jag fastnat bokstavligen i boken så sluta med en gång 😉 )

Jag kunde inte sluta! jag var tvungen att slita mig för att äta mat och jag la ifrån mig boken en gång så den inte skulle ta slut allt för fort. Men utläst blev den och den var så sjukt, sjukt sjukt bra.

Ni kan väl iallafall ge den ett försök?
Jag rekomenderar iallafall den här boken!
Starkt!

One thought on “Johanna rekomenderar starkt!

Kommentera