Vardag

Ett inlägg med bild och text

Godmorgon =)
Eller man skall kanske säga förmiddag?
Äsch det spelar ingen större roll.

Idag är en sån där slapp dag då jag inte tänker röra mig särskilt mycket. Jag har bestämt mig för att spela massvis med piano. Och ta mig an sånt där som jag inte riktigt tycker om. Som tex punkterade noter och annat liknande. Det går ganska bra faktiskt.

Punkterade noter får mig att rysa och jag får någon form av black out men alla andra säger att jag visst kan det är bara jag som för mig att jag inte kan och då slutar spelar. Min bror har dessutom fått för sig att jag skall börja spela trummor för att behöva läsa rytmer. Jag avskyr sånt. Man kan fråga sig hur jag då spelar piano? Jadu..på något sätt har jag lärt mig det och ja. Jag är som jag är.

Vad vill jag få fram? Jo.
1. Jag slappar och mår bra
2. Jag tar tag i sånt där som jag egentligen inte vill göra
3. Jag inbillar mig att jag inte kan saker som jag egentligen kan.
4. Det är väldigt mycket “jag”

Bilder som sammanfattar det här inlägget

Kommentera