Vardag

Spel, nattbad och en överkörd mobil

Igår hade jag en fantastik kväll! Det var dags för spelkväll/eftermiddag. Så jag, bror och syster stack hem och dit kom också Sebbe och KOMPIS. Det blev ett antal olika matcher. Hur det såg ut med resultat och så mot slutet, det vet jag inte riktigt (med andra ord gick det inte så bra för Johanna…) men det var riktigt, riktigt trevligt. Spel, trevliga människor och så kebab på det. Det är på topp.

Sedan när det börjar mörkna och kvällen kommer så kommer jag på den fantastiska idén: ” vi åker och badar”. Jag är lite stolt över det för det blev toppen! Vattnet var ganska varmt (de andra säger varmt jag kan inte riktigt hålla med om det) och det är allmänt mysigt att bada när det är mörkt.

Om kvällen är mer på topp så blir den kanske lite sämre när vi sedan skall åka hem. Jag kan verkligen inte hitta min mobil. Och vi ringer den och hej och hå. Vi hittar den inte i bilen. Dags att leta på marken och efter många om och men så hittar de den (tack) och då påstår de att jag har kört över mobilen. Hur lyckas man med det? Det finns inga bevis om detta stämmer….tyvärr kan jag inte heller ge några bevis på att jag INTE har kört över den.

så, jag har lycktats köra över samma mobil som jag en gång tappa på golvet och den åkte ner i vattenglas. Jag lyckas verkligen vara pricksäker när det gäller sånt. Jag önskade jag kunde använda det vid andra tillfällen också. Men det är okey. Det känns skönt att kunna skriva upp “kört över mobil” på listan =)

Tack för en trevlig kväll!
JHH

Kommentera