Träningsdagbok

Träning: Fredag 13 augusti 2010 – Jag hade kunnat kasta vattenballong på L

Nu kommer det äntligen ett vettigt inlägg! Som jag har väntat på att skriva det här. (eller..ja..hmm…)

Det blev träning iallafall! Den här gången i hallen! Det kändes riktigt skönt att var där. Det är inget fel på vallen men hallen har väldigt mycket alternativ och man kan nästan alltid hitta något att göra och även om något är upptaget så finns det så många alternativ så det gör inget.

idag blev det en kort träning på en timma eftersom det inte fanns mer tid än så.
Uppvärmning (varför känns det mycket enklare att jogga tex 4 varv på 200m-bana än 2 på 400?)

Sedan blev det häckar. Vi körde lite olika, eller som vanligt. Sammanlagt kanske 15 övningar. Lite osäker.
Det här var bland de sämre omgångarna under sommaren. Jag hade ingen balans och det kändes jobbigare och det funkade inte alls lika bra (kan hända att det ligger i att jag inte hade skor men det skall väl inte göra så stor skillnad?)

Sedan blev det kast med medicinboll. Armarna fick alltså jobba lite.
Vi körde fem övningar (6 egentligen) *15
och så allt detta igen.

Sedan var tiden slut och vi fick skynda oss iväg.
Det var skönt att träna men jag märker att det var ett tag sedan jag tränade armarna.
Hade jag haft vattenballonger hade jag helt kalrt kastat det på L som lite smått tvingade mig att göra övningarna (då hade hon blivit blöt men inte fått ont)

Kommentera