Vardag

Regn, affärer och trevligt sällskap

Idag har det varit en regnig söndag. Därför åkte jag in till stan (tillsammans med föräldrarna) gick på gudstjänst i en lite udda kyrka (vars namn jag inte nämner…för de som är där kanske tycker om den, det var inget fel…bara lite…underligt) sedan gick jag runt i massa affärer.

Jag fick väldigt trevligt sällskap av L. Allt blir så mycket trevligare när man är två. Vi tittade, provade lite kläder, kollade in massvis av ursnygga träningskläder, så nu vill vi ha sponsorer så vi har råd med allt detta (lite på skämt, eller ja, det är ju sant att vi inte har råd med allt vi vill ha)

Dessutom så fikade vi. Jag åt en jättegod hallonpaj med vaniljsås. Mums! Dagen avslutades med att jag åt pizza med mina föräldrar som hade varit på annat håll under tiden jag gick i affärerna.

En trevlig dag men oj så trött jag är nu.

Kommentera