Vardag

Uppochnerhumör

Två gånger har jag försökt att skriva ett inlägg, båda gångerna har texten försvunnit då jag skall spara. Något är fel. Så ser det här inlägget konstigt ut eller så, så är det något vajsigt.

Jag kan inte direkt påstå att dagen började bra. Jag vaknade fem och kunde inte somna om. Jag gillar inte när man vaknar av jobbiga tankar. Och sedan så fortsätter de bara och jag är så dålig på att få bort dem. Jag lyckas somna vid halv sju och sover ett tag till. Dagen fortsätter lite i samma spår men genom att packa upp lägerpackning, städa rummet och tvätta så lyckas jag bli på bättre humör (kanske är sånna här dagar nyttiga??)
Sen har det pendlat lite fram och tillbaka.

Vid sextiden gick jag och pappa bort till församlingshemmet, där hade vi en trevlig kväll tillsammans med några andra från församlingen! När jag gick där ifrån kände jag mig lugn och glad!! Att sedan få spela musik med broder och syster gjorde kvällen ännu bättre! De är så duktiga!!!

Men skall det fortsätta med att jag vaknar och inte kan somna om eller jag har dessa jobbiga tankar så tänker jag börja träna igen!! För jag mår betydligt sämre av att ha det så här än att träna som jag gjorde innan! Då sov jag åtminstone, kunde faktiskt känna ganska mycket glädje. För så här vill jag inte ha det. Jag får fundera på det, hitta något däremellan.

Men nej, det hinner jag inte nu. Imorgon är det en UNDERBAR dag! Jag skall ut på härliga äventyr! På fredag är det en skön mellandag med ungdomsgrupp på kvällen  (du missar inte det va?) Och på lördag – jag längtar!! Söndag blir det lovsång som gäller. Sedan är det skola igen.

Vad hände med det här lovet? skulle inte jag ta det lugnt? Vila upp mig? Hm… Jag skulle behöva en vecka till.
Men nu skall jag iallafall gå och lägga mig och bara njuta av att jag fick ett väldigt bra avslut på den här kvällen!

Godnatt
JHH

Kommentera