Vardag

Sluta tänka

Idag sov jag för första gången på mycket länge till klockan sex utan att ligga vaken på natten. Grymt skönt! Att jag sedan låg och tänkte i flera timmar efter det är en annan sak men jag somnade ganska tidigt i gårkväll och vaknade först klockan sex. skönt, jag hoppas det fortsätter så.

Egentligen borde jag plugga nu. Jag hatar dessa borden. Men samtidigt, skall jag bara skjuta upp dem och inte plugga alls? Då kommer jag aldrig få mina gymnasiebetyg. Jag kan verkligen inte koncentrera mig just nu. Det är alldes för mycket tankar som rör sig i huvudet. “vad händer om jag inte bli klar?” “vad händer i sommar om jag inte har något sommarjobb?” “vilka läger skall jag med på under våren” “jag har väl visst  betalt den avgiften…eller?” “när skall jag börja träna och är det sura på mig om jag inte gör det?” Alltså…jag tänker så ondöiga tankar. Det är ju bara att sätta sig ner och göra saker och ting och sedn hoppas på att det blir bra.

Jag orkar inte med mig själv just nu. Jag känner mig jobbig, störig. Jag hade gärna låtit någon annan vara Johanna just nu.

Men samtidigt, jag har tagit upp ur en djup grop en gång innan varför skall jag inte kunna ta mig upp ur denna fjutiga grop då? och egentligen, vad är det här för bloggande…

…nu skall jag nog sluta tänka innan det blir för fel.

Kommentera