Vardag

Glädjande!

Idag har det varit en bra dag, mot all förmodan! Men jag funderar inte över varför utan försöker bara njuta av att det har varit en bra dag! Det är skönt med sådana dagar 🙂

Dagen har haft lite olika innehåll. Det har varit skola och äta lunch med trevligt sällskap 🙂 Sedan iväg till stan och köpa skor (jag lyckades, vet dock inte om jag är nöjd) och sedan träffade jag bror med vän och sedan också flickvän, det var riktigt trevligt!!

Sedan till det som nästan är det bästa med hela dagen: Jag åkte iväg till träningshallen. Inte för att träna utan för att träffa L. Det om något var VÄLDIGT trevligt! Det var kul att vara tillbaka där, inte för att jag tränade men ändå. Fick snackat lite med några av dem jag tränar med ibland och fick säga hej till min tränare också. Det kändes bra! Förhoppniningsvis är jag tillbaka där redan på tisdag och då för att träna, det kan väl bli bra?

Nu känner jag mig lite hungrig så jag skall äta sedan skall jag sätta mig och läsa om konflikter och ledarskap eller var det påverkan? JAg vet inte riktigt men det är socialpsykologi av något slag, faktiskt lite intressant.

Jag hoppas den här dagen fortsätter att vara bra, jag skall göra allt för att det skall bli bra. Men annars får jag helt enkelt njuta av att större delen av dagen varit bra 🙂

Hoppas ni har haft en bra dag!
JHH

Kommentera