Vardag

En bra dag

Idag har jag haft en bra dag! Det har egentligen inte hänt supermycket men lagom för att rastlösheten inte skulle få ta över allt för mycket.

Efter en mycket slapp förmiddag så kände jag för att ta mig på träningskläderna och ge mig ut lite. Åh, vad härligt det var, ja att få på sig träningsklädern igen alltså. Jag trivs verkligen i det och skulle kunna tänka mig att gå i dem jämt här hemma. Jag bestämde mig för att jogga lite eller framförallt bara komma ut och gå lite och släppa alla tankar. Och så fick det bli också. Jag är inte helt frisk och kry och jag inser att jag måste börja bygga upp ny uthållighet men skönt var det att få komma ut!!

Sedan så åkte jag iväg tillsammans med min bror och fader till en musikaffär. Det är bland det bästa som finns!!! Jag älskar hur det börjar dra i fingrararna och man vill testa allt. Tyvärr hade vi inte allt för mycket tid utan kollade det som vi skulle kolla och bror köpte det som han vill ha köpt (jag säger bara en sak…alla dessa näsflöjter!!!).

Väl hemma var det bara att äta mat och sedan åka iväg till kyrkan och där har jag haft en väldigt bra kväll. Vi har planerat lite och hade en väldigt bra undervisning och ja, jag tyckte det var en väldigt bra kväll!!

Så, jag har fått lite av varje idag och det är det som har gjort så att den här dagen har kännts riktigt, riktigt bra.
Nu skall jag om en stund sova och sedan imorgon skall jag bara slappa och ta det lugnt. För sedan när torsdag väl kommer, då kommer jag inte få en lugn dag förrän på måndag och då är lovet slut. Just det ja, jag har lov nu. Det känns inte ens så.

Jag har haft en bra dag och hoppas att ni också har haft det?!
JHH

Kommentera