Träningsdagbok

Träning: Tisdag 15 september 2009

Träning gör mig glad!
Har varit ute på en joggingtur. Det kändes lite bättre än förra gången, benen kändes lite piggare coh flåset inte lika tungt. Samtidigt så har jag så oändligt mycket kvar.

Jag gör det här mest för att få en vana att träna, en rutin så jag kommer igång i lugn och ro. Men det känns bra att komma ut! Nu är det så fint också. Hösten är på väg, det blir lite kallare vilket inte är så roligt men färgerna är fina nu och luften är så skön. Då är det härligt att springa!

Funderade på att ta en sväng via hoppgropen men jag gjorde inte det. Det var nog bäst. Jag har lite känning i baksidan av låren, det känns lite sådär men det har varit värre också! Kände lite i benhinnorna men det beror nog bara på att jag satt igång och träna igen. Förhoppningsvis så blir det inte värre än så här om jag tar det lugnt.

En höstbild tagen precis innan joggingturen

Kommentera