Träningsdagbok

Träning: Söndag 13 september 2009

Eller ja, man kanske borde kalla det försök till träning.
Jag joggade lite iallfall. Det kändes inte alls lika bra som senaste, precis som det brukar vara med andra ord.
Seg och trött och allt det där. Men det kommer väl. Det är bara att fortsätta och fortsätta. Det positiva är ju att jag iallafall lägger ner tid på det och ger mig ut och så.

Jag hoppade lite längdhopp också. Inget att skryta över, snarare att skämmas över. Jag är så fruktansvärt feg så jag hoppas inte ordentligt. samtidigt är det nog ganska bra för den hoppgropen är verkligen inte bra och risken är nog att man kan skada sig om man anstränger sig mycket. på något sätt kom jag ändå in i det och började så smått begripa lite teknik men då är ju benen så trötta.

Jag är lite missnöjd men det är så det är. Jag skulle verkligen vilja hoppa längdhopp ordentligt igen, det var länge sedan.

Med besvikelse samt lite glädje
JHH

One thought on “Träning: Söndag 13 september 2009

 1. Grymt med längdhopp!
  Låter skoj (och svårt 🙂
  Men hittar man bara takniken lite så släpper det nog!
  Så, kör hårt!

  Kul, med din blogg.
  Jag återkommer hit

  Ciao! /Jonas

Kommentera