Träningsdagbok

Träning: Måndag 7 september 2009

Ja, i väntan på att jag skall svar på mitt mail så tränar jag lite här hemma. Det är inte så mycket men jag joggade ute idag en stund. 

Och oj! Vad bra det kändes! Benen kändes lite tröga i början men efter ett tag kändes det helt okey. Flåset kan jag inte precis skryta över men jag tyckte allt gick mycket bättre än jag hade förväntat mig. Jag valde att gå upp för backarna och sedan jogga när det inte var uppför, jag tycker det fungerar ganska bra att göra så. Jag brukar bli väldigt trött, väldigt fort när jag annars inte har tränat på ett tag. Och nu har jag inte tränat på flera månader. Jag kan inte komma på om jag har gjort någon slags träning på något annat sätt heller.

Jag känner mig lycklig nu efter joggingturen, det var precis det här jag behövde!
Nu hoppas jag att jag kan få lite svar och så.
Jag har verkligen saknat att träna, det gör mig glad!

Med längtan att få försöka ge träningen ett ordentligt försök
JHH

Kommentera