Träningsdagbok

Vecka 43 och 44 2009

Den här veckan (43) blev inte alls som väntat. Jag avstod från all träning eftersom jag kände att kroppen behövde det, jag känner att jag fortfarande har något  kvar i kroppen. Jag tror att det var bra, inte för själv konditionen och träningen utan för mig. Jag känner mig motiverad nu, kroppen känns lite bättre. Det känns som om det skulle kunna bli en bra kommande vecka.

Och nu kommer det ju ett härligt lov. Det gillar vi! Jag vet att jag kommer träna på tisdag. Sedan skall jag försöka träna mer också. Eftersom det är en lite annorlunda vecka tänker jag inte göra upp något specifikt schema men mitt mål är att iallfall två gånger, helst tre för att jag skall utvecklas något överhuvudtaget.

Det är verkligen ruggigt väder och inte alls skönt, tur att vi har en sådan bra inomhushall att träna i. Jag gillar det skarpt!

JHH

Kommentera