Träningsdagbok

Utvärdering av träning vecka 42 2009

Dessa var mina träningsmål vecka 42:

– Träna minst två gånger.  [X]
– Vara med på träning med tränare. [X]
– Inte ge upp utan gå över obekväma gränser [/]

Det ser ju ganska bra ut! Jag tränade både tisdag och onsdag. Träningen har varit dåligt fördelat under hela veckan och jag hade mycket mer tid till att träna egentligen. Dock har jag sovit väldigt konstigt den här veckan så jag var helt slut på eftermiddagarna.

Jag var också med på träningen i tisdag som var med tränare. Det gick bra men jag kan fortfarande satsa mycket mer på de träningarna. Dock tycker jag att än så länge skall jag inte höja det målet för det var en gång i tiden det som jag satte upp. Det kommer antagligen ta tid att vara helt säker.

De obekväma gränser är ju så många! Därför är det väldigt svårt att vara riktigt nöjd men jag kan fortfarande göra lite mer innan det blir ett helt kryss.

Så kort och gott: Jag är nästan helt nöjd med det jag gjorde. Dock är jag inte nöjd med det jag inte gjorde. Jag skulle kunna träna mer och gör jag inte det skall jag sprida ut träningspassen.

Kommentera