Träningsdagbok

Utvärdering av träning vecka 41 2009

Jag tänkte att det kan vara bra, för min egen del att utvärdera träningsveckor och så. Trots att jag inte kör så många vettiga pass, om man jämför med andra som tränar mer (nu jämför jag…) Men jag tänker mig att jag sätter upp mål i början av veckan och att jag sedan utvärderar det när veckan är över. Det är nyttiga att vara utvärdera och tänka efter, vilket jag gör efter varje träning men det kan vara  bra att se hela träningsveckor också. 

Den här veckan har jag tränat tre gånger:
– Tisdag: Träning med Anna
– Fredag: Egen träning
– Lördag: Simning

Tisdagens träning var en besvikelse men jag tror också att det var lite nyttigt. Jag ser framemot nästa träning men blir lite nervös när jag tänker på det också. Jag tror jag kommer lära mig mycket av att vara med där som jag kan ta till vara på när jag tränar själv.
Fredagens träning så tränade jag själv vilket jag tycker är väldigt skönt och trevligt! Däremot så saknar jag lite kunskap så jag skulle kunna lägga upp lite mer ordentliga pass trots att jag är själv. Det tror jag träningen med Anna kommer ge.
Simningen på lördagen var en uppvärmning för eventuella andra simpass. Dt ger en lite annorlunda och bra träning och förhoppningsvis så har de varmvatten i duscharna nästa gång.

Jag är ändå nöjd med min vecka, jag utsatte mig själv för lite press, jag klarade av vissa moment medan andra var lite svårare. Ju mer jag kommer att träna med folk runt omkring mig desto mer det att bli normalt.

Jag har kommit en bit på vägen mot mitt mål!
JHH

Kommentera