Träningsdagbok

Träning: Onsdag 14 oktober 2009

oj. Det är faktiskt den första onsdagen på länge som jag har tränat. Ja som sagt, idag tränade jag. Det blev inte riktigt som jag tänkt. Jag hade tänkt att köra lite längre intervaller idag och på något sätt bygga lite uthållighet. Men när jag började värma upp kände jag att det skulle vänta några dagar för baksidalår kändes inte så bra idag.

Istället såg jag till att få en ordentlig uppvärmning och försöka få bort lite av det stela. Sedan fick det bli styrka med fokus på mage och så. Jag är ordentlig svag där och behöver träna upp det för då kommer förhoppningsvis mycket av det andra kännas lite enklare.

Jag tycker att det ändå går rätt bra trots att det inte blir så där 100% träningspass. Jag måste ändå planera mina dagar och faktiskt se till att plugga på vissa tider, sova lite tidigare för att kunna gå upp tidigare för att gå och så vidare. Det tar en tre kvart till träningen från skolan ( om jag har tur) och ungefär 1½ timma för att komma hem. Det tar tid! Och trots att jag kanske bara tränar två gånger i veckan så påverkar det ändå. Därför känner jag mig stolt som orkar se till att träningen blir av!

Ser framemot fortsättningen 🙂
JHH

Kommentera