Träningsdagbok

Träning: Fredag 9 oktober 2009

Nu börjar träningen komma in i schemat! Det känns mycket bra! Det känns skönt att jag inte har gett upp för det kändes lite som om det var lika bra. Jag hade inte (och har inte) lust att ha det som förra året. Därför var jag hård mot mig själv och tvingade mig att träna. Jag har ju trots allt betalat massa pengar!

Det är en liten märklig känsla att åka till träningen på fredagskväll. Idag var jag i stan runt sex kanske. Människorna är lite mer uppklädda än en de andra vardagskvällarna, ett lugnt har lagt sig, det känns fridfullt och många ser ut att njuta av att helgen är här. Och där sitter jag i min mjukisbyxor som jag har över tightsen och känner att jag kanske inte riktigt passar in på det sättet men jag njuter jag också för jag vet att jag skall ha den mysigaste träningen på hela veckan!
För träningen på fredagskväll är så grymt mysig!

Jag bestämde mig för att jag iallafall skulle köra den där serien som jag inte klarade av i tisdags men i det tempot jag klarade och med lite mer vila. Det blir inte lika effektiv, jag vet, men jag håller igång och jag det får mig vilja fortsätta.

Serien gick väl ganska bra. Jag tog det lite långsammare än senast och orkade därför utan att få väldigt ont, dessutom var jag extra nog med att se till att jag värmde upp väldigt ordentligt. Jag skall fortsätta att göra den här serien ett tag (mellan 80-120 m och så skall jag också försöka få in lite längre (400 tex) någon gång i veckan. Det kan ju inte vara helt omöjligt!

Jag tränade lite styrka också. Jag var väldigt trött och lite lat.

Jag är nöjd med dagens träning. Jag kan ju inte direkt påstå att min träning bygger upp mig rent fysiskt (eller jo men kanske inte så mycket som jag skulle vilja) men däremot bygger den upp mig psykiskt och jag tror det är där jag får börja innan jag kan börja köra mer hårt rent fysiskt.

Oj. Jag börjar babbla på nu. Det här blev ett ganska virrigt inlägg (ett tecken på att jag är trött och borde sova!)
Men dagens träning i korthet:
– Löpserie
– Styrka

Med stor glädje och iver inför nästa träning
JHH

 

Kommentera