Vardag

Inspirerad

Ja! Jag är just nu inspirerad av väldigt mycket, just när det rör friidrotten. Bland annat så följer jag en blogg. Jag har mycket att lära där. Framför allt att göra saker! För det är ju så. Att ovasett vilken nivå man är på så kan man lära sig saker av varandra och i mitt är det att göra saker och inte smita undan. 

Som idag, jag var grymt sugen hela förmiddagen på att träna men jag gjorde det inte. Varför? För att jag inte orkade åka buss 1½ timma? För att jag inte orkade ge mig ut och jogga två tröga varv och vara trött efteråt? För att jag skylde på den där huvudvärken? Jag vet faktiskt inte. 

Just nu känner jag mig lite konstigt, inte hopplös men jag längtar så mycket efter saker, har tagit tag i lite men vill så mycket mer. Framförallt så vill jag lära mig mer träning, lära mig så att jag gör rätt så jag kan utvecklas. Jag tror, även om det kan vara lite fel, att såfort jag lär mig att göra saker rätt så kommer jag vilja göra det mycket och så sätt kunna bygga upp ett bra träningsprogram där jag inte behöver åka så långt varje dag utan kan köra lite träning hemma. 

För nu längtar jag efter att påbörja en träning där jag kan lära mig friidrott ordentligt. Och jag kan skriva mycket, jag kan försöka förklara, jag tror att folk ( om det nu är så att det är några som läser?) kan tycka ”varför gör hon så här egentligen?” Men på något sätt så känns det som det är det här jag skall göra. Så, varför går jag inte bara ut och joggar de där 5 km nu? 

Jag har faktiskt ingen aning

JHH 

Kommentera