Träningsdagbok

Extraträning: Lördag 10 oktober 2009


Syster och jag :)Dags för lite extraträning

Ja. Jag har haft sådan lust att simma. Har dock inte haft någon bra bikini att simma i. Men igår innan träningen så gick jag in och kollade på Stadium och hittade den del som jag behövde (hade in en komplett bikini) dessutom var det rea så jag tänkte att det var lika bra att ta den.

Så därför bestämde jag mig för simma idag när simhallen ändå var öppen och jag tog med mig min syster och så gick vi för att simma.

För både två och ett år sedan så simmade jag flera gånger i veckan eftersom jag inte kunde springa så mycket då. Även om det bara var vanligt ”motionssim” så lyckades jag flera gånger att simma 1000m utan 25 minuter, det var ganska okey. Idag simmade vi bara 500m men jag känner mig ändå nöjd eftersom jag inte har simmat på länge gör jag det några gånger till så kommer det kännas lättare!

Det kanske kan ses som om jag hela tiden skyller bort på att jag är otränad eller att jag är feg och att det är psyket det är fel på. Och egentligen är kanske så, eller? Men samtidigt så vet jag om att jag ställer väldit höga kravpå mig själv i allmänhet därför tror jag att jag mår bra av att var nöjd med det lilla. Och för mig är det så att just nu är jag nöjd så länge jag tränar och tycker det är kul och finner en glädje i det. Och därför tycker jag att jag skall vara nöjd 🙂

För det är verkligen så! Jag känner mig glad och nöjd nu. När träningen fungerar bra så fungerar allt det andra också. Jag får motivation till att gå till skolan, jag pluggar mycket bättre för jag vet att jag måste plugga de dagar då jag inte tränar eftersom det tar lång tid att åka till och från träning. Jag mår helt enkelt bättre av träning. Det gör mig glad!
Det kändes bra, är ganska trött i benen 🙂

Träning som går bra gör mig glad!
JHH

Kommentera