Träningsdagbok

Utvärdering av träning vecka 48 2009

Så här såg planeringen ut för den här veckan:

Veckoplanering för träning vecka 48
Måndag – Träning hemma. Gå snabbt. 5 km
Tisdag – Träning med T
Onsdag – Vila
Torsdag – Vila/simma / Gå 5km
Fredag- Träning i F-hus. Intervaller samt styrka
Lördag. Träning hemma – gå/jogga
SöndagVila
 
Mål för den här veckan
– Träna minst två gånger
– Vara med på träning med tränare
– Inte ge upp
– Gå över obekväma gränser

Som man kan se så är det väldigt mycket som jag har dratt ett streck över, det betyder att jag itne har gjort det. Det gick väldigt bra i måndags och sedan har det bara blivit värre. Var ju iväg på träningen i tisdags och sedan inte gjort något alls.

Vad skall jag då säga (till mitt försvar) Jo…jag har valt att ta det lugnt för jag känner mig inte så bra. Jag skall försöka trappa upp så smått. Det finns egentligen inte så mycket mer att säga om den här veckan, kanske kan jag ha gjort lite mer än jag gjort men samtidigt så känns det klokt.

Förhoppningsvis kommer jag tillbaka snart
JHH

Kommentera