Träningsdagbok

Träning: Tisdag 25 november 2009 – som en besvikelse

Jag har längtat och längtat efter att få träna igen. Och när jag väl är där så tar det stopp. Jag var trött, uppvärmningen kändes kasst, kroppe kändes tung, halsen gjorde ont och allt det där. Jag kände att jag inte helt enkelt inte kommer orka att träna. Rent fysiskt eftersom kroppen inte kändes så pigg. Visst vet jag att det är tung när man var borta och så, och speciellt eftersom jag inte var i så god form innan dess. Sedan så orkade jag inte gå igenom ett träningspass med allt vad det är, även om det skulle kunna vara ett enkelt pass.

Kortfattat: Det blev ingen riktigt träning utan cykel ganska länge. Jag banga.

Idag, när jag vaknade upp så insåg jag att det kanske var ett smart drag att göra så. Eftersom jag hade ont i halsen, hade sovit väldigt många timmar men änså var tung i kroppen. Kanske är det så att jag håller på att bli sjuk igen,  inte bra, inte roligt men ganska troligt eftersom immunförsvaret inte och inte har varit det på de senaste åren.

Ja…Det är bara att vänta in ett tag till. Hur jag gör imorgon vet jag inte än. På fredag blir det nog cykling och så kanske jag kan träna lite häckgång…vi får se hur jag mår då.

Igår var jag arg, arg på mig själv. Idag är jag lite mer förstående, är lite irriterad men känner att jag nog gjorde rätt val. Jag har alltid haft svårt att bli frisk fort, det har sina anledningar.

Söker efter hopp om framtiden
JHH

Kommentera