Träningsdagbok

Utvärdering av träning vecka 51 2009

Så har det gått ytterligare en vecka. Måste säga att det inte var min bästa vecka. Känslan har varit riktigt konstig och jag vet inte riktigt vad som har hänt. Det blev lite annorlunda nu när jag inte hade träning i tisdags, det rubbade ganska mycket av veckan. 

Men jag började jogga lite iallfall, det tycker jag är roligt! Simningen gick ju väldigt bra! Och sedan så la jag ju till träning i lördags istället för i söndags, fast det blev annat  (läs här). Jag hoppas att när julen och nyår är över så kommer jag komma tillbaka till någorlunda bra rytm av träningen igen!

Veckoplanering vecka 51
Måndag: Gå/jogga 5 km OK
Tisdag: vila OK
Onsdag: Träning
Torsdag: Simning/vila OK
Fredag: Träning OK
Lördag: Vila
Söndag: Gå/jogga ca 5 km
 
Mål för vecka 51
Tränina minst två gånger OK
Vara med på träning med tränare
Inte ge upp OK
Gå över obekväma gränser OK
Ge lite extra under häckgång OK

 

Kommentera